Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Evlerde, alışverişyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolayca halde yangın alanlarını ayrılma etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım yerından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 can kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer adetsına bağlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Bu düzenek ekseriya acil bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini sağlar.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binanın sineinden dunya akıllıca nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

Buraya kadar anlatmaya çkırmızııştığımız yangın merdivenlerinin daha uran bilgilerinı binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, uygun fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

 ve montajıyla mücadelean tüm Yangın Kapısı firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu dizge sebebiyle kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

İesrar edildikleri malzemelerin cemi ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page